springkastelen

Springkastelen

Huur één van onze coole springkastelen

Pruts en Tijl leveren een springkasteel voor één dag of een weekend in Vlaams-Brabant of tot 40 km van onze vestigingsplaats. Wij beperken ons voor de leveringen tot een maximale afstand van 40km of maximum 30 minuten enkele rit.

UPDATE: omwille van de CORONACRISIS zijn wij van overheidswege verplicht om alle verhuuractiviteiten stil te leggen tot na de crisis. We vinden dit heel spijtig, maar houden ons aan de regels. Hopelijk kunnen we na deze moeilijke periode jullie weer van dienst zijn. Hou het gezond en veilig!

Het springkasteel wordt telkens 's morgens geleverd en 's avonds opgehaald. Opstelling en opplooien van het springkasteel gebeurt door iemand van onze organisatie.

Enige beperking: het springkasteel wordt geleverd tot maximum 40 km (of max.30 minuten verplaatsing) van onze vestigingsplaats (Erps-Kwerps).

Belangrijk: de oppervlakte waar het springkasteel wordt opgesteld, dient vrij van scherpe voorwerpen te zijn. Voorzie een ruimte die enkele meters breder en dieper is dan de afmetingen van het springkasteel. Er dient immers nog een blazer aangesloten te worden, naast of achter het springkasteel. Dit neemt anderhalve meter extra in beslag. Bekijk de foto's bij elk springkasteel om u een beeld te vormen.

Het springkasteel kan zowel zachte ondergrond (bvb. gras) als op een harde ondergrond (bvb. stenen of asfalt) geplaatst worden. We plaatsen als bescherming een grondzeil onder het springkasteel. Lees ook de algemene voorwaarden op onze website.

Bekijk ons aanbod springkastelen door op de naam van het springkasteel in de lijst te klikken.

Tijdens de herfst- en winterperiode, van november t.e.m. maart, leveren we graag springkastelen voor jouw INDOOR evenementen. Tijdens deze periode worden er door onze firma geen springkastelen meer in open lucht geplaatst.

Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.

Video

Enkele Foto's

Springkastelen: een overzicht