springkastelen

Springkastelen

Praktische info: Springkastelen

Boekingen:
De springkastelen kunnen in principe elke dag geboekt worden. De levering ervan gebeurt in principe op de dag zelf, 's ochtends. De ophaling gebeurt meestal nog dezelfde dag 's avonds. Tijdstip van levering en ophaling wordt in onderling overleg afgesproken. In sommige gevallen kan het springkasteel de dag voordien reeds geleverd worden (late namiddag of avond). Dit gebeurt wanneer er veel springkastelen tegelijkertijd verhuurd zijn. Ook de ophaling kan soms uitgesteld worden tot de dag nadien 's voormiddags. Indien dit het geval is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en wordt dit uiteraard in onderling overleg afgesproken.

Opstelling:
De beschikbare ruimte moet groter zijn dan de oppervlakte van het springkasteel. Voorzie ruim een meter breder en twee meter dieper dan de afmetingen van het springkasteel. Een springkasteel wordt bij voorkeur op een zachte ondergrond geplaatst. Gras is ideaal. Toch kan het ook op een verharde ondergrond worden opgesteld. We leggen dan steeds een grondzeil ter bescherming onder het springkasteel. Wanneer de springkastelen op gras worden geplaatst, verankeren we deze met "haringen" in de grond. Wanneer de springkastelen op een harde ondergrond worden geplaatst, dan trachten we deze steeds met touwen vast te maken.

Techniek:
Een springkasteel wordt opgeblazen met een "blazer" (Engelse term = blower). Deze blazer moet steeds blazen zodat het springkasteel opgeblazen blijft. Voorzie een stroomkring van 16a (niet-belast). De blazers die worden gebruikt zijn 1,1 kW of 1,5 kW.Voor het hindernissenparcours "Piratenboot" worden 2 of drie blazers van 1,1 kW gebruikt. Deze kunnen perfect op een onbelaste kring van 16a worden aangesloten. Elke normale stroomkring in huis is geschikt voor de aansluiting van een "blazer".

Vervoerskosten:
Tot 10 km van onze vestigingsplaats in Erps-Kwerps worden er GEEN vervoerskosten aangerekend.

Tussen 10 en 25 km bedragen de vervoerskosten 15,- euro.

Tussen 25 en 40 km bedragen de vervoerskosten 30,- euro.

Belangrijk:
Wij leveren de springkastelen tot 40 km van onze vestigingsplaats in Erps-Kwerps of met een maximum van 30 minuten enkele rit.

Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.