verjaardagen

Verjaardag

Praktische info: verjaardagsshows in familiale sfeer

Boekingen:
Ik ben vrij op woensdagnamiddag, tijdens het weekend en alle schoolvakanties. U kunt me niet boeken tijdens werkdagen, buiten de schoolvakanties. Als onderwijzer heb ik immers een voltijdse opdracht.

Speelruimte:
Een woonkamer, speelkamer, garage, terras, enz. zijn voldoende om de show te laten doorgaan. De opstelling van de show omvat enkele vierkante meters. Hiervoor kunnen de kinderen plaatsnemen op kussentjes, een mat, stoeltjes of een zetel.
Vaak volstaat het om een zetel of een (salon)tafel wat te verschuiven om voldoende speelruimte te hebben.

Voor de show "kinderdisco in huis" is het aangewezen om de ruimte te verduisteren door de gordijnen te sluiten of de rollijken neer te laten. Hierdoor komen de gekleurde discolichten het best tot hun recht.
Voor deze show vraag ik ook een iets grotere ruimte, omdat de kinderen heel actief aan het dansen zijn.

Techniek:
Voor de shows breng ik een geluidsbox van 50 Watt mee.
Voor de show "kinderdisco in huis" breng ik een geluids- en lichtinstallatie mee, aangepast aan een beperkte ruimte (woonkamer, speelkamer, garage, ...) Voorzie een stroomkring van 16a (niet belast). Deze installatie kan perfect aangesloten worden op de gewone stopcontacten in huis. Omdat ik gebruik maak van LED-verlichting, vraagt dit ook niet zoveel stroom en is een kring voldoende.

Vervoerskosten:
-20 km worden er geen vervoerskosten aangerekend.
Tussen 20 en 40 km bedragen de vervoerskosten 15 euro.

Boven 40 km bedragen de vervoerskosten 30 euro.

Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.