zaalshows

Zaalshows

Praktische info: Zaalshows

Boekingen:
Ik ben vrij op woensdagnamiddag, tijdens het weekend en alle schoolvakanties. U kunt me niet boeken tijdens werkdagen, buiten de schoolvakanties. Als onderwijzer heb ik immers een voltijdse opdracht.

Speelruimte:
Liefst een podium van minimum 4m x 6m. Indien dit niet mogelijk is, kan een speelveld van gelijke grootte ook. Doch voor grote groepen (meer dan 75 kinderen) is een podium noodzakelijk! Voor dit podium dient er een vrije ruimte aanwezig te zijn waar de kinderen kunnen rondlopen. De kinderen nemen plaats op stoelen rond deze vrije ruimte. Verder vragen wij, indien mogelijk, om de zaal te verduisteren met de mogelijkheid om geregeld de zaallichten aan en uit te doen. Dit heeft alles te maken met de afwisseling tussen individuele momenten op het podium en gemeenschappelijke momenten in de zaal.

Voor het springding hoeft u niet voor een podium te zorgen, aangezien dit springding tegelijk podium en decor is!

Techniek:
Ik breng een eigen geluids- en lichtinstallatie mee. Ik vraag verschillende stopcontacten nabij het podium of speelveld: 220 V-leiding, minimum 2 gescheiden kringen van 16a (niet belast) zodat ik het geluid en licht afzonderlijk van stroom kan voorzien.

Vervoerskosten:
DUO-shows: 0,40 euro per km (heen-en terug berekend) met een maximum van 95,- euro.

SOLO-SHOWS: GEEN vervoerskosten in Vlaanderen.

Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.