over ons

Pruts en Tijl Achter de schermen

Wie ben ik?

Momenteel ben ik een gemotiveerde leerkracht uit het zesde leerjaar. Voorheen was ik zeer actief binnen het jeugdwerk in de gemeente. Vanuit deze ervaringen kan je dus wel stellen dat ik het werken met kinderen gewoon ben.

In 1999 besloot ik om met kinderanimatie te starten. Via de speelpleinwerking hadden we reeds menige keren voor animatie gezorgd en de tijd was rijp om ermee naar buiten komen. Dit bleek meteen een schot in de roos (lees ook: 'Het begin') en de kar ging aan het rollen. Wat begon met 1 meespeelshow is op korte tijd uitgegroeid tot een heus evenementenbureau voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.

Mijn geheime formule?

Ik zorg ervoor dat de kinderen een actief en boeiend gebeuren voorgeschoteld krijgen. Geen show waarbij de kinderen passief kijken naar het gebeuren, maar actief meewerken aan de opbouw en het slagen van de show.

Achter de schermen

Pruts en Tijl zijn steeds 2 uur voor de aanvang van het optreden aanwezig op de plaats van het gebeuren. De opstelling van ons decor en de installatie van licht en geluid neemt gemakkelijk een uur of iets langer in beslag.

Daarna hebben wij nog rustig de tijd om ons voor te bereiden op de show: schminken en praktische afspraken maken.

Het is belangrijk dat de speelruimte klaarstaat zoals beschreven staat in 'Info en prijzen' zodat we dadelijk aan de slag kunnen.