springkastelen

Springkastelen

Springkasteel PIRATENBOOT

Hijs de zeilen! Beklim de achtersteven en glij naar beneden op het dek van deze piratenboot. Bevaar met de "Eenhoorn" de zeven wereldzee�n. Dit springkasteel laat niemand onberoerd!

Dit springkasteel in de vorm van een echte piratenboot "de Eenhoorn" is speciaal ontworpen voor Pruts en Tijl! Uniek in Vlaanderen, staat hij binnenkort misschien in jullie tuin, op jullie wijkfeest, braderie of om het even welk evenement. Dit springkasteel prikkelt de fantasie van de kinderen en staat garant voor uren springplezier. Maar dit springkasteel is meer dan dat! Het is een heus decor voor het fantasiespel van de kinderen. Ze kruipen in de huid van een stoere piraat en gaan op tocht met hun tweemaster, 'de Eenhoorn'. Samen met dit schip verkennen ze de oceanen en wie weet... vinden ze wel een echte schat!

Dit springkasteel van 4 op 10,5 meter is opgebouwd in twee delen en wordt door twee blazers van 1,1Kw opgeblazen. Dit kan elke stroomkring in een normaal huis aan. Het springkasteel biedt ruim plaats aan 20 kinderen tegelijkertijd.

Dit springkasteel is een combinatie van een hoge glijbaan (achtersteven) en een groot springvlak (het dek van het schip).

Afmetingen: 10,5m diep, 4 m breed en 4,5 m hoog

Aantal kinderen per keer:20

Kostprijs:180,- euro + vervoerskosten*

(als u het springkasteel twee dagen wenst te huren, krijgt u vanaf de tweede dag 50% korting!)

Enkele Foto's

SpringPiratenboot