springkastelen

Springkastelen

Springkasteel PIRATENBOOT

Hijs de zeilen! Beklim de achtersteven en glij naar beneden op het dek van deze piratenboot. Bevaar met deze toere schuit de zeven wereldzeeen. Dit springkasteel laat niemand onberoerd!

Dit springkasteel in de vorm van een echte piratenboot is speciaal ontworpen voor Pruts en Tijl! Uniek in Vlaanderen, staat hij binnenkort misschien in jullie tuin, op jullie wijkfeest, braderie of om het even welk evenement. Dit springkasteel prikkelt de fantasie van de kinderen en staat garant voor uren springplezier. Maar dit springkasteel is meer dan dat! Het is een heus decor voor het fantasiespel van de kinderen. Ze kruipen in de huid van een stoere piraat en gaan op tocht met hun stoere schuit. Samen met dit schip verkennen ze de oceanen en wie weet... vinden ze wel een echte schat!

Dit springkasteel van 4 op 7 meter is compact zodat het in heel wat tuinen kan geplaatst worden. Dit kan elke stroomkring in een normaal huis aan. Het springkasteel biedt plaats aan 8 tot 10 kinderen tegelijkertijd.

Dit springkasteel is een combinatie van een hoge glijbaan (achtersteven) en een springvlak (het dek van het schip) met obstakels.

Afmetingen: 7m diep, 4 m breed en 5 m hoog

Aantal kinderen per keer: 8 tot 10

Kostprijs:140,- euro + vervoerskosten*

(als u het springkasteel twee dagen wenst te huren, krijgt u vanaf de tweede dag 50% korting!)

Enkele Foto's

Piratenboot 7m