springkastelen

Springkastelen

Springkasteel T-REX met HOGE en LANGE GLIJBAAN

Met dit springkasteel waan je jezelf dadelijk op de set van 'Jurassic Parc'. Deze T-rex Zit in een kooi waar je onder kan springen en daarna onder zijn imposante bek naar buiten kan glijden.

Dit springkasteel prikkelt de fantasie van de kinderen. Een dinosaurus,... maar niet zomaar een dinosaurus, een bloedstollende T-REX die gevangen zit in een kooi zorgt ervoor dat jullie tuin wordt omgetoverd in een set die regelrecht uit 'Jurassic Parc' komt. De kinderen vinden het SUPER!

Springen onder een imposante dinosaurus en daarna glijden onder zijn bek met angstaanjagende tanden... het is FUN vanaf het moment dat dit springkasteel wordt opgeblazen.

Naast het springvlak waarop de kinderen zich kunnen uitleven, is er een hoge en lange glijbaan. Dit springkasteel zorgt voor uren springplezier!

Afmetingen: 10m diep en 4m breed en 5,7 m hoog

Opgelet:voor de levering van dit springkasteel is een vrije doorgang van minimum 1 meter breed noodzakelijk!

Aantal kinderen per keer: 14

Kostprijs:140,- euro + vervoerskosten*

Opmerking: Dit springkasteel weegt ruim 200kg en heeft een omvang van ruim 1 m in opgerolde toestand. Bijgevolg is een vrije doorgang van 1,20 meter noodzakelijk. Indien er een helling moet overbrugd worden, dan is hulp bij de opstelling noodzakelijk!

(als u het springkasteel twee dagen wenst te huren, krijgt u vanaf de tweede dag 50% korting!)

Enkele Foto's

Spring T-REX