springkastelen

Springkastelen

Springkasteel piratenboot met twee kanonnen

Dit springkasteel heeft de vorm van een piratenboot met centraal vooraan op de mast een piraat. Binnen in het springkasteel heb je een springvlak, een hoge glijbaan en twee kanonnen.

Met de PIRATENBOOT met twee kanonnen wanen de kinderen zich echte zeerovers. Het springkasteel heeft het uitzicht van een boot en beschikt over TWEE ECHT WERKENDE KANONNEN.

Centraal in het springkasteel staat er een hoge glijbaan. Langs weerskanten heb je een kanon waarmee je ballen naar een doel in het springkasteel kunt schieten. Deze kanonnen werken onder de druk van de lucht die in het springkasteel wordt geblazen. De ballen worden mee geleverd met het springkasteel.

Springen, glijden en ballen naar een doel schieten. Dolle-pret in een overdekt springkasteel!

Afmetingen: 9,5m diep en 4,2m breed en 5,2m hoog

Opmerking:Dit springkasteel weegt ruim 220kg en heeft een omvang van ruim 1,35 m in opgerolde toestand. Bijgevolg is een vrije doorgang van 1,40 meter noodzakelijk. Indien er een helling moet overbrugd worden, dan is hulp bij de opstelling noodzakelijk!

Dit springkasteel kan enkel geplaatst worden indien de toegang tot het terrein effen is zodat we met een brede kar over een pad, vrij van obstakels, tot aan de plaats kunnen rijden waar het springkasteel wordt opgesteld. (zie foto's om een beeld te krijgen van de omvang).

Aantal kinderen per keer:14

Kostprijs:180,- euro + vervoerskosten*

(als u het springkasteel twee dagen wenst te huren, krijgt u vanaf de tweede dag 50% korting!)

Video

Enkele Foto's

Piratenboot met kanonnen