verjaardagen

Verjaardagen

Verjaardagshows

Wie "Pruts en Tijl" uitnodigt om de animatie voor een verjaardagsfeest, communiefeest of een gezellig familiefeest te verzorgen, kan op beide oren slapen.

Het wordt een actieve meespeelshow waarbij de kinderen centraal staan. Zij zijn de sterren van de dag! Het wordt voor hen dan ook kei-toffe, boeiende, speelse en grappige belevenis.

Aan het einde van elke show wordt de jarige in de "ballonnetjes" gezet. Hij krijgt een ballonnenkroon en alle aanwezige kinderen krijgen een eenvoudig ballonnenfiguurtje (hond, muis, zwaard, bloem, bijtje,...)

Als afsluiting worden telkens enkele liedjes gezongen voor de jarige en kan er aangesloten worden bij het aansnijden van de taart.

Pruts' Verjaardagsfeest is bedoeld om in huiselijke kring op te voeren. U heeft er geen grote ruimte voor nodig (een salon of eetplaats met enkele vierkante meters speelruimte volstaan.)

Deze shows kunnen geboekt worden door particulieren voor groepen tot maximum 30 à 35 kinderen. Voor grotere groepen, kiest u uit één van de zaalshows.

De verjaardagsformules zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Voor oudere kinderen, vanaf de leeftijd van 10 jaar brengen we enkel de "kinderdisco in huis". Deze formule wordt aangepast aan de leeftijd. Voor info over deze aangepaste formule, kunt u ons steeds vrijblijven een mailtje sturen.

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van €5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.

Enkele Foto's

Verjaardag sfeerbeelden