verjaardagen

Verjaardagen

Circus in huis

Pruts is een knotsgekke clown, niet bijster slim maar met een hart van goud. Hij weet op een creatieve en aantrekkelijke manier de kinderen te boeien.

'Circus in huis' is een show waarin Pruts zijn circus brengt in jullie huis! Al gauw blijkt dat Pruts toch wel het een en ander vergeten is. Gelukkig zijn er een heleboel kinderen die hem maar al te graag willen helpen.

Circus in huis is een show waar de kinderen de artiesten zijn. Elk kind is er acrobaat, clown, muzikant of goochelaar. Zowel individueel als in groep komen alle kinderen aan bod en beleven ze een onvergetelijke namiddag.

Een ballonnenfiguurtje voor elk kind!

Na de show wordt de jarige in de "ballonnetjes" gezet. Hij krijgt een ballonnenkroon en alle aanwezige kinderen krijgen een eenvoudig ballonnenfiguurtje (hond, muis, zwaard, bloem, bijtje,...)

Als afsluiting worden telkens enkele liedjes gezongen voor de jarige.

duur van de show: 70 minuten + aansluitend ballonplooien
aantal kinderen: maximum 30.

Kostprijs: 180 euro + vervoerskosten* (zie praktische info)

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van 5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Circus in huis verjaardag