verjaardagen

Verjaardagen

Pruts' compleet feestpakket

Wanneer u kiest voor deze formule, dan krijgt u Pruts op bezoek met een van de verjaardagsshows in combinatie met een springkasteel.

Pruts levert het springkasteel een uur voor de kinderen voor het feest langskomen. Het springkasteel blijft gedurende de periode van het feest opgesteld, met een maximum van 4 uur. In die tijdspanne voert Pruts een van de verjaardagsshows op.

Dit 'Compleet Feestpakket' biedt u een korting van maar liefst 30 euro op de totale kostprijs van het springkasteel. Bovendien hoeft u geen extra vervoerskosten te betalen voor de levering van het springkasteel, omdat dit in combinatie met een show gebeurt.

Standaard wordt het "springhuis met dak" of het "springkasteel SPRINGENDE AAPJES" opgesteld. Indien u dit wenst, kan er een ander springkasteel opgesteld worden, eveneens met een korting van 30 euro op de normale prijs van het springkasteel. In dit laatste geval, vragen we wel om een handje toe te steken bij het opplooien van het springkasteel.

Concreet gaat het feestpakket als volgt in zijn werk: Pruts komt een uur vroor aanvang van het feest toe en stelt het springkasteel op. Vervolgens wordt alles klaar gezet voor de show. Het springkasteel blijft opgesteld tot het feestje is afgelopen. Een half uurtje na afloop van het feest komt Pruts langs om het springkasteel op te halen.

Kostprijs: 280 euro + vervoerskosten* (zie praktische info) - deze prijs gaat ervan uit dat u kiest voor het springkasteel "Springhuis" of "Springende Aapjes". Indien u een ander springkasteel kiest, ligt de prijs hoger.

Voor info over de verjaardagsshows, klikt u op een van de shows die hiernaast vermeld staan.

Voor info over de springkastelen, klikt u op de knop "springkastelen"

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van 5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Verjaardag sfeerbeelden