verjaardagen

Verjaardagen

Pruts' goochelcircus

Pruts de clown verwelkomt de kinderen en voert een show op rond het centrale thema: goochelen!

De hele show draait rond goochelen.

Pruts de clown begint rustig met een goochelopwarming. De kinderen oefenen samen met Pruts enkele eenvoudige toverspreuken, ze oefenen hun vingers en handen via enkele leuke opdrachten. Kortom: we warmen ons op voor het echte werk.

Gedurende de show komen tal van goocheltruks aan bod: grappige, verbazingwekkende en zelfs enkele spectaculaire truks met vuur komen aan bod. Uiteraard niets om je zorgen over te maken. Veiligheid staat immers centraal in al onze shows.

De kinderen zijn uiteraard de assistenten van clown Pruts. Hij laat hen heel wat goocheltruks uitvoeren. Iedereen komt zeker een keer aan bod om hem te assisteren.

Pruts' goochelcircus kan op quasi elke locatie uitgevoerd worden. Het is immers een show waarbij niet zozeer de 'aktie', maar wel de 'verwondering' centraal staat.

Een ballonnenfiguurtje voor elk kind!

Na de show wordt de jarige in de "ballonnetjes" gezet. Hij krijgt een ballonnenkroon en alle aanwezige kinderen krijgen een eenvoudig ballonnenfiguurtje (hond, muis, zwaard, bloem, bijtje,...)

Als afsluiting worden telkens enkele liedjes gezongen voor de jarige.

duur van de show: 70 minuten + aansluitend ballonplooien
aantal kinderen: maximum 30.

Kostprijs: 180 euro + vervoerskosten* (zie praktische info)

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van 5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Goochelcircus verjaardag