verjaardagen

Verjaardagen

HOE HA HOPSA in huis

Clown Pruts als doldwaze clown in huis halen? Het kan! Met de HOE HA HOPSA show in huis zet clown Pruts jullie woonkamer op stelten (figuurlijk dan toch). Via muziek, dans, goochelen en verrassende wendingen zorgt hij voor een unieke show!

Clown Pruts brengt er dadelijk de sfeer in! Via het HOE HA HOPSA lied zorgt hij ervoor dat de hele groep kinderen aan het dansen gaat! De toon is gezet en de kinderen vallen van de ene verbazing in de andere. Via goochelacts, muziek en dans zorgt clown Pruts voor een gevarieerde show waarbij stil zitten geen optie is!

Halverwege de show wordt het verrassingselement uitgespeeld. De kinderen bepalen immers zelf het verloop van de show! De hele show eindigt in een climax van muziek en dans!

Een ballonnenfiguurtje voor elk kind!

Na de show wordt de jarige in de "ballonnetjes" gezet. Hij krijgt een ballonnenkroon en alle aanwezige kinderen krijgen een eenvoudig ballonnenfiguurtje (hond, muis, zwaard, bloem, bijtje,...)

Als afsluiting worden telkens enkele liedjes gezongen voor de jarige.

duur van de show: 70 minuten + aansluitend ballonplooien
aantal kinderen: maximum 30.

Kostprijs: 180 euro + vervoerskosten* (zie praktische info)

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van 5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

HOE HA HOPSA in huis