verjaardagen

Verjaardagen

Kinderdisco in huis

Kinderen dansen graag en gaan graag uit de bol... en u heeft de ruimte die dit ook toelaat, dan is deze show iets voor u!

Het centrale thema van deze show is DANSEN en dit omvat playbacknummertjes, vrije dansnummertjes, dansnummertjes die worden aangeleerd door de animator en enkele muzikale spelletjes om de drukke momenten af te wisselen. Een van deze muzikale spelletjes (tegen het einde van de show) is de muziekquiz. Deze quiz wordt steevast door de kinderen gewonnen en ze krijgen dan ook een leuke prijs mee naar huis.

DJ Pruts brengt een mix van hedendaagse hits, afgewisseld met tijdloze dansnummertjes. Uiteraard mogen de gekende groepsdansen niet ontbreken! Pruts houdt zelfs rekening met de muzikale voorkeuren van de jarige. Indien er op voorhand een lijstje van muzieknummertjes wordt doorgemaild, worden deze zeker in de show verwerkt.

Een ballonnenfiguurtje voor elk kind!

Tijdens de laatste 20 minuten van deze show wordt de jarige in de "ballonnetjes" gezet. Hij krijgt een ballonnenkroon en we zingen samen "Happy birthday". Terwijl de muziek nog verder draait, krijgen alle aanwezige kinderen krijgen een eenvoudig ballonnenfiguurtje (hond, muis, zwaard, bloem, bijtje,...)

Deze kinderdisco werd speciaal op maat uitgewerkt om in een beperkte ruimte opgevoerd te worden. Er wordt gebruik gemaakt van een professionele licht- en geluidsinstallatie, aangepast voor een beperkte ruimte.

Voor "kinderdisco in huis" vragen we een grotere ruimte dan voor de andere verjaardagsshows. Een woonkamer, vrij van meubels, of een garage volstaat reeds om dit evenenment te laten doorgaan.

duur van de show: 2 x 45 minuten
aantal kinderen: maximum 35

Kostprijs: 180 euro + vervoerskosten* (zie praktische info)

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van 5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Kinderdisco in huis verjaardag