verjaardagen

Verjaardagen

Koning Pruts voelt zich thuis

Koning Pruts voelt zich helemaal thuis... in jullie huis.

Hij voelt er zich "de koning te rijk". Maar voelen de kinderen zich ook een koning, koningin, prins of prinses? In het land van Koning Pruts mag iedereen koning, koningin, prins of prinses zijn! Als ze zich maar aan de wetten van het land houden.

Dat blijkt allemaal niet zo moeilijk te zijn! Wie kan feesten, plezier maken, lachen en zingen is meer dan welkom in het land van Koning Pruts. Deze show staat bol van muziek, dans, goochelen en verrassende wendingen.

Een ballonnenfiguurtje voor elk kind!

Na de show wordt de jarige in de "ballonnetjes" gezet. Hij krijgt een ballonnenkroon en alle aanwezige kinderen krijgen een eenvoudig ballonnenfiguurtje (hond, muis, zwaard, bloem, bijtje,...)

Als afsluiting worden telkens enkele liedjes gezongen voor de jarige.

duur van de show: 70 minuten + aansluitend ballonplooien
aantal kinderen: maximum 30.

Kostprijs: 180 euro + vervoerskosten* (zie praktische info)

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van 5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Koning Pruts voelt zich thuis verjaardag