verjaardagen

Verjaardagen

Piraat Pruts op bezoek

Pruts is een stoere piraat die de zeven wereldzee�n heeft bevaren. Nu is hij gestrand op jullie eiland en gaat samen met de kinderen op zoek naar een schat.

'Een piraat op bezoek' is een avontuurlijke meespeelshow waarin Pruts de kinderen meeneemt op tocht over zee tot op een eiland. Hier moeten de kinderen d.m.v. allerlei proeven bewijzen dat ze heuse piraten zijn. Uiteraard mag muziek niet ontbreken. Een uitnodigend piratenlied zorgt ervoor dat de kinderen dadelijk in de juiste sfeer komen. 

Tijdens de show verzamelen de kinderen de delen van de schatkaart. Deze kaart hebben ze immers nodig om de schat te vinden. Zullen ze hier uiteindelijk in slagen?

Deze show bezorgt je ruim een uur amusement van topkwaliteit.

Een ballonnenfiguurtje voor elk kind!

Na de show wordt de jarige in de "ballonnetjes" gezet. Hij krijgt een ballonnenkroon en alle aanwezige kinderen krijgen een eenvoudig ballonnenfiguurtje (hond, muis, zwaard, bloem, bijtje,...)

Als afsluiting worden telkens enkele liedjes gezongen voor de jarige.

duur van de show: 70 minuten + aansluitend ballonplooien
aantal kinderen: maximum 30.

Kostprijs: 180 euro + vervoerskosten* (zie praktische info)

GRATIS UITNODIGINGEN: Indien u dit wenst, sturen we tot 20 uitnodigingen op die u kan gebruiken om de vriendjes uit te nodigen. Deze uitnodigingen zijn in kleur, gedrukt op hard papier, ter grootte van een postkaart. Voor meer dan 20 uitnodigingen vragen we een extra kost van 5,- Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Piraat op bezoek verjaardag