zaalshows

Zaalshows

Zaalshows

Wanneer u op zoek bent naar een geslaagde namiddag of avond, dan bent u bij 'Pruts en Tijl kinderanimatie' aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u grote meespeelshows met een decor, aangepast aan het thema en eigen licht- en geluidsinstallatie.

"Pruts en Tijl kinderanimatie" draagt kwaliteit heel hoog in het vaandel: alles wordt tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt. We zorgen er dan ook voor dat u als organisator op beide oren kunt slapen. Wie met Pruts en Tijl kinderanimatie in zee gaat, mag gerust zijn: dit is kwaliteit, zowel qua animatie als qua omkadering (decor, licht, geluid, technische ondersteuning.)


Bij ons staan de kinderen centraal en zij zijn de beste graadmeter voor een geslaagde show! Niets is me te veel om hen een leuke, boeiende en speelse namiddag of avond te bezorgen.

De zaalshows zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. We zorgen ervoor dat in elke show de verschillende leeftijdsgroepen aan bod komen. Uiteraard blijft het visueel steeds heel aantrekkelijk voor alle leeftijden. Voor een homogene groep (bvb. enkel kleuters of enkel lagere school) passen we ons programma zelfs aan.

GRATIS AFFICHES: Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen. Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2. Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- euro (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Bereikbaar op afspraak voor meer info of de uitwerking van een formule op maat: zie contactgegevens.

Video

Enkele Foto's

Sfeerbeelden zaalshows