zaalshows

Zaalshows

Griezelshow

Griezel griezel griezel groe... Kijk nu toch wat ik hier doe. Spoken vliegen in het rond, spinnen kruipen op de grond. Dit is de veelbelovende start van de griezelshow. Een show waarbij het griezelen steeds met een grote saus humor wordt overgoten!

Pruts verwelkomt de kinderen in het eerste deel als gruwelijke gastheer. Met zijn bebloed kostuum zet hij dadelijk de juiste griezelige sfeer, bijgestaan door een spook als huisgenoot en een vleermuis en spin als huisdier.

Er wordt gegoocheld, gepuzzeld, gedanst en... gelachen. Verrassing en verwondering zijn nooit veraf! Maar even goed actie en plezier.

In het tweede deel van de show komt clown Pruts in een ongeziene outfit op het toneel. Hij begeleidt de kinderen in een griezelig grappig verhaal met clowneske streken.

De show wordt gedragen door muziek, verassende wendingen en een aanstekelijk themalied, dat door de kinderen dadelijk kan worden mee gezongen en uitgebeeld.

duur van de show: 2 x 40 minuten
aantal kinderen: 30 tot 400.

425 euro all-in

kortingsprijs: 380 euro ALL-IN! bij cash betaling, dadelijk na het optreden. (niet van toepassing bij sinterklaasoptredens).

GRATIS AFFICHES: Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Griezelshow