zaalshows

Zaalshows

Hoe ha hopsa show

Clown Pruts doet lekker zijn eigen zin en dat zullen de kinderen geweten hebben! Deze show is een dolkomisch spektakel waar de kinderen meer dan ooit centraal staan.

Actieve meespeelshow met goochelen, muziek, dans en dolkomische fratsen van clown Pruts!

Clown Pruts houdt ervan om allerhande gekke fratsen uit zijn mouw te schudden. Tot grote hilariteit van de kinderen. Samen met hen bouwt hij dan ook een spetterende show op die bol staat van muziek, dans, goochelen, en clowneske streken.
De kinderen voelen er zich dadelijk thuis en maken plezier van het begin tot het einde.

'Hoe - Ha - Hopsa!' is reeds de zesde grote meespeelshow van Pruts en Tijl. De show richt zich naar kinderen tussen 3 en 12 jaar. De kinderen worden van bij de aanvang actief meegesleept in het gebeuren. De show wordt gedragen door muziek (zang met gitaarbegeleiding en liedjes op CD), individuele goochelmomenten met de hulp van het publiek, gekke fratsen en verrassende wendingen.

duur van de show: 2 x 45 minuten
aantal kinderen: 30 tot 400.

425 euro all-in!
kortingprijs: 380 euro ALL-IN! indien er cash betaald wordt, dadelijk na het optreden. (Niet van toepassing bij sinterklaasfeesten)

GRATIS AFFICHES: Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

HOE HA HOPSA zaalshow