zaalshows

Zaalshows

Het Pirateneiland

Piraat Pruts is gestrand op een eiland. Als avontuurlijke piraat is hij op zoek naar een schat. De tocht is vol gevaren en alle hulp is welkom. Gelukkig blijkt er een hele bemanning bereid om hen te helpen...

Maar... zijn deze kinderen wel echte piraten ? Kunnen zij de opdracht wel aan? Weten zij wel hoe zwaar het piratenleven is ?


Via leuke opdrachten en actieve momenten bewijzen de kinderen dat ze steengoede piraten zijn en samen met Pruts kunnen ze op zoek gaan naar de schat. Zullen deze piraten uiteindelijk de begeerde schat vinden ?

'Het pirateneiland' is een avontuurlijke meespeelshow voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. De kinderen worden steeds actief betrokken bij het gebeuren, ofwel individueel ofwel met de hele groep. De show wordt gedragen door muziek (zang met gitaarbegeleiding en liedjes op CD), individuele doe-opdrachten met de hulp van het publiek, goochelmomenten en dans.


duur van de show: 2 x 45 minuten
aantal kinderen: 30 tot 400.

425 euro all-in
kortingprijs: 380 euro ALL-IN! indien er cash betaald wordt, dadelijk na het optreden. (Niet van toepassing op sinterklaasfeesten).

GRATIS AFFICHES:Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Video

Enkele Foto's

Pirateneiland zaalshow