zaalshows

Zaalshows

Het Springding

Wat staat er nu voor de kinderen? Is het een springkasteel? Is het een podium? Is het een reuzengrote matras? Neen, dit is het 'springding' van Pruts & Tijl! Een speciaal ontworpen springpodium waarop de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven!

Het springding is een wervelend spektakel met muziek, dans, goochelen, knotsgekke fratsen tot zelfs ballonnen plooien. Verschillende figuranten passeren de revue: Boris de tovenaar, Moustapha: een mysterieuze arabier en uiteraard Pruts en Tijl in uiteenlopende rollen. Net zoals onze andere meespeelshows worden de kinderen van begin tot einde actief betrokken bij de show. Uiteraard komt iedereen aan bod op het springding waarbij hyperactieve momenten worden afgewisseld met rustige goochelacts en muzikale spelletjes.

De hele show wordt gedragen door 4 unieke zangnummertjes die speciaal voor deze show werden geschreven.

Voor deze show hoeft u als organisator enkel te zorgen voor een ruime zaal waar een ruimte voorzien wordt van 10m x 8m om het springding te plaatsen
. U hoeft geen podium te voorzien aangezien het springding dienst doet als decor en podium tegelijkertijd!
Bij dit spektakel wordt bovendien gebruik gemaakt van onze professionele geluids- en lichtinstallatie alsook rook voor de speciale effecten.

duur van de show: 2 x 45 minuten
aantal kinderen: 30 tot 400.
495 euro + vervoerskosten*
kortingsprijs: 450 euro + vervoerskosten*, indien er cash betaald word, dadelijk na het optreden.

GRATIS AFFICHES:Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Video

Enkele Foto's

Het Springding zaalshow