zaalshows

Zaalshows

Kinderdisco & playbackshow

Pruts & Tijl verzorgen een namiddag- of avondvullend dansmoment. Er wordt een mix gebracht van hedendaagse hits & kinderhits en -dansen. Uiteraard mogen de gekende groepsdansen niet ontbreken (Hucklebuck, In Za�re, Macarena, Ketchupsong,...)

Dansmomenten worden afgewisseld met playbacknummertjes. De kinderen die op het podium komen om een dans- of playbacknummertje op te voeren, krijgen van ons een leuke prijs.


Dit twee uur durende spektakel wordt geleid door een animator die voortdurend op het podium of op de dansvloer staat. Hij doet dansjes voor, nodigt kinderen uit op het podium en zorgt ervoor dat de ambiance niet verzwakt.

Dit massagebeuren kent geen leeftijdsgrens en ook het aantal speelt geen rol. Voor de deelnemers zorgt u, de ambiance nemen wij voor onze rekening !

Belangrijk om weten: Ik breng een professionele geluids-, licht en rookinstallatie mee, inclusief een lichtbrug met verschillende lichteffecten (Bekijk de foto's onderaan deze pagina). Ik zorg daarenboven dat er een passend decor wordt opgesteld: kortom, een afgewerkt product.

duur van het gebeuren: 2 uur (met de mogelijkheid om te verlengen met eenheden van een uur.) De kinderdisco duurt 2 uur non-stop. Binnen dit tijdsbestek wordt er 2 x 50 minuten animatie voorzien. De momenten dat de animator op het podium even pauze neemt, wordt de muziek natuurlijk niet stilgelegd. De kinderen kunnen 2 uur non-stop naar hartenlust dansen.

duur van de show: 2 x 50 minuten animatie (2 uur non-stop muziek)
aantal kinderen: onbeperkt.
495 euro + vervoerskosten*
kortingprijs: 450 euro + vervoerskosten*(zie praktische info), indien er cash betaald wordt, dadelijk na het optreden.

GRATIS AFFICHES: Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Video

Enkele Foto's

Kinderdisco zaalshow