zaalshows

Zaalshows

Het land van Koning Pruts

Pruts is koning van een heel gek land. Iedereen is er welkom, maar ze moeten zich wel aan de grondwet houden. Wat houdt die grondwet in? Plezier maken, feesten, uit de bol gaan en vooral veel lachen!

Actieve meespeelshow waar goochelen, muziek en dans centraal staan.

Als koning Pruts merkt dat er nieuwe onderdanen in het land zijn aangekomen, wil hij wel eens weten of ze de grondwet wel kennen. Hij zal hen eens testen. Al gauw zal blijken dat deze tests eigenlijk een goed excuus zijn om de nieuwe grondwet in de praktijk om te zetten: de show geraakt snel op dreef en iedereen kan lachen, plezier maken, vol verwondering naar de goochelacts kijken en ze daadwerkelijk mee uitvoeren, ... De show ontaard uiteindelijk in ��n groot feest waarbij koning Pruts een verrassing in petto heeft voor elk aanwezig kind!


'Het land van koning Pruts' is reeds de vijfde grote meespeelshow van Pruts en Tijl. De show richt zich naar kinderen tussen 3 en 12 jaar. De kinderen worden van bij de aanvang actief meegesleept in het gebeuren. De show wordt gedragen door muziek (zang met gitaarbegeleiding en liedjes op CD), individuele goochelmomenten met de hulp van het publiek, gekke fratsen en verrassende wendingen. Het land van Koning Pruts is een SOLO-show.

duur van de show: 2 x 45 minuten
aantal kinderen: 30 tot 400.

425 euro all-in

kortingprijs: 380 euro ALL-IN! indien er cash betaald wordt, dadelijk na het optreden. (Niet van toepassing bij sinterklaasfeesten)

GRATIS AFFICHES: Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Koning Pruts zaalshow