zaalshows

Zaalshows

Het Pirateneiland DELUXE

Het Pirateneiland DELUXE is de super-deluxe uitvoering van het Pirateneiland. Voor 50,- EXTRA wordt het pirateneiland opgesteld met een decordoek bestaande uit 192 LED-lampjes, enkele extra illusies en uitgebreide lichteffecten.

Piraat Pruts is gestrand op een eiland. Hij denkt dat hij alleen is, maar al gauw beseft hij dat dit niet het geval is. Blijkbaar zijn er heel wat andere "piraten" gestrand op zijn eiland... en deze willen maar al te graag de schat vinden!

Gelukkig kan hij het op een akkoordje gooien en samen met de kinderen begint piraat Pruts aan zijn zoektocht naar de schat. De kinderen bewijzen via allerhande piratenproeven dat ze steengoede piraten zijn en geraken zo stilaan dichter bij de schat...

Zullen ze slagen in alle piratenproeven? Zullen ze de schat vinden?

Piraat Pruts brengt deze show in een uniek decor: een decordoek met LED-verlichting, uitgebreide theaterverlichting, rook- en lichteffecten, uiteraard de piratenboot en als klap op de vuurpijl: een kanon!

In deze DELUXE versie van de piratenshow worden enkele extra illusies verwerkt, waaronder een dolkenillusie.

duur van de show: 2 x 50 minuten
aantal kinderen: 30 tot 400.

450 euro all-in

kortingprijs: 410 euro ALL-IN! indien er cash betaald wordt, dadelijk na het optreden. (Niet van toepassing op sinterklaasfeesten).

GRATIS AFFICHES:Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Pirateneiland DELUXE