zaalshows

Zaalshows

Het grote ruimteavontuur

Astronaut Pruts vliegt met zijn raket door de ruimte. Aanvankelijk gaat alles goed, maar plots reageert de raket niet meer op de commando's van Pruts! Pruts verliest de controle over zijn raket en een mysterieus VIRUS verschijnt.

VIRUS verschijnt op het computerscherm van de raket en vertelt dat hij de controle over de raket heeft overgenomen. Pruts krijgt de controle pas terug als hij de code kan ontcijferen die VIRUS hem zal geven.

Dit is de start van een avontuurlijke tocht langsheen gekke planeten. Op elke planeet komt Pruts iets tegen dat hem een stukje dichter brengt bij de oplossing van het raadsel van VIRUS...

Zal astronaut Pruts erin slagen om de controle over zijn raket terug te winnen? Met de bewoners van elke planeet (de kinderen de zaal) zal het hem zeker lukken!

Op het einde van de show hebben de kinderen bewezen volwaardige astronauten te zijn en krijgen dan ook een badge als aan denken aan dit "grote RUIMTEAVONTUUR"!

Deze show wordt gedragen door licht- en rookeffecten, verrassende wendingen, visueel aantrekkelijke momenten, vele doe-opdrachten en muzikale intermezzo's. Ook goochelacts en een dolkenillusie zijn verwerkt in deze show.

"Het Grote RUIMTEAVONTUUR" is de zevende zaalshow van Pruts en Tijl. Het is weerom een verrassende show met veel afwisseling en totaal verschillend van de vorige zaalshows.

Deze show richt zich op een leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Duur van de show: 2 x 45 minuten

Aantal kinderen: 30 tot 400

Kostprijs: 425,- all in.

Kortingsprijs (bij cash betaling): 380,- all-in! indien er cash betaald wordt, dadelijk na het optreden. (Niet van toepassing op sinterklaasfeesten.)

Aangezien het decordoek (sterrendoek) reeds 6 meter lang is, vereist deze show een minimum speeloppervlakte van 4 x 6 meter, liefst 5 x 8 meter!

GRATIS AFFICHES: Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Enkele Foto's

Het Grote Ruimteavontuur