zaalshows

Zaalshows

Wat een circus

Pruts is de trotse bezitters van het circus 'PRUTS & TIJL'! Pruts is een clown die denkt het steeds beter te weten en hij is moeilijk in toom te houden.

Alles lijkt bij aanvang in kannen en kruiken. Maar... wie heeft de pony's ziek gemaakt ? Waar zijn de acrobaten ? En als klap op de vuurpijl laat de bekende popgroep 'de Niksnutten' het afweten. Er zit niets anders op dan zelf de touwtjes in handen te nemen en samen met de kinderen de show tot een goed einde te brengen. De show eindigt met een climax waarin Pruts op een verassende wijze bij de neus wordt genomen.

'Wat een circus' is een knotsgekke meespeelshow voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. De kinderen worden steeds actief betrokken bij het gebeuren, ofwel individueel ofwel met de hele groep. De show wordt gedragen door muziek (zang met gitaarbegeleiding en liedjes op CD), individuele goochelmomenten met de hulp van het publiek, acrobatie en dans.

duur van de show: 2 x 45 minuten
aantal kinderen: 30 tot 400.

425 euro all-in

kortingsprijs: 380 euro ALL-IN! bij cash betaling, dadelijk na het optreden. (niet van toepassing bij sinterklaasoptredens).

GRATIS AFFICHES:Indien u dit wenst, sturen we tot 5 affiches op die u kan gebruiken om de show aan te kondigen.Deze affiches zijn in kleur, gedrukt op stevig papier, formaat A2.Op de affiches heeft u de mogelijkheid om een A-4 blad te kleven met alle praktische informatie over het evenement. Voor meer dan 5 affiches vragen we een extra kost van 5,- (per 10 extra affiches) Gelieve dit op het reservatieformulier te noteren bij 'opmerkingen'.

Video

Enkele Foto's

Wat een circus