springkastelen

Springkastelen

Een SPRINGEVENT organiseren...

Ben je van plan om een evenement te organiseren waarbij springkastelen centraal staan? Vanaf drie of meer springkastelen kunnen we aantrekkelijke KORTINGEN geven. Ook voor een evenement gespreid over verschillende dagen of een hele week.

Springkastelen zijn een echte TOPPER! Kinderen kunnen er zich uren op uitleven. Zeker als er een uitgebreid aanbod staat waar ze van het ene naar het andere springkasteel kunnen "hoppen", kan de pret niet op.

Wij kunnen een heleboel springkastelen leveren en dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vanaf een boeking van drie of meer springkastelen, maken we een prijs op maat en geniet u van een aantrekkelijke korting.

Bent u van plan om dit jaar heel wat verschillende evenementen te organiseren, dan kunnen we eveneens een korting geven, ook al gaat het telkens maar om één of twee springkastelen. Dit geldt ook voor uitbaters van feestzalen. Indien u met ons een contract aangaat, zodat we vaste leverancier worden voor jullie springkastelen, kunnen we voor een mooie korting per boeking zorgen.

Indien u hiervan wenst te genieten, neemt u best contact op via email of telefoon. We helpen u graag bij het uitwerken van uw evenement.

Video

Enkele Foto's

SpringEVENTS