springkastelen

Springkastelen

Meltdown wipe out

Ben jij klaar voor de MELTDOWN WIPE OUT?! Sta op één van de podia in de Wipe Out. Spring of duik weg over en onder de balk. Maar let op. Hij verandert van richting en gaat dan weer traag en dan weer snel. Wie staat als laatste recht?

Dit uniek springkasteel is niet gemaakt voor 'doetjes'. Deze wipe Out heeft alles om van je feest een spetterend spektakel te maken. Daag elkaar uit en blijf zo lang mogelijk op de podia in het springkasteel staan. Niet zo gemakkelijk, dan zal je wel snel ondervinden. Maak er een wedstrijd van en bestrijd elkaar in teams. Of maak gewoon veel plezier samen en lachen en brullen terwijl je wordt omver gekegeld door de 'Wipe Out'!

Afmetingen: 9,5 m x 9,5 m

Beschikbare ruimte: 12 m x 12 m

Aantal tieners/volwassenen per keer: 8

Kostprijs: €490,- +vervoerskosten

(als u het springkasteel twee dagen wenst te huren, krijgt u vanaf de tweede dag 50% korting!)

Opgelet: Dit is een mechanisch springkasteel. De controller dient bediend te worden door een volwassene. Er wordt bij plaatsing instructies gegeven over de bediening van het springkasteel. Deze dienen strikt te worden opgevolgd!

Indien gewenst kunnen wij voor iemand zorgen die de bediening voor zijn rekening neemt. De basisprijs hiervoor is €100,- (voor max. 5 uur). Voor elk begonnen extra uur dat deze persoon nadien nog moet blijven, wordt €25,- aangerekend.

Video

Enkele Foto's

Wipe Out